dimecres, 22 d’agost del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 23 d'agost de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 23 d’agost de 2018 - Dia Europeu de Commemoració de les Víctimes de l'Estalinisme i el Nazisme - Dia Internacional per al Record del Comerç d'Esclaus i la seva Abolició
---------------------------
«No prendràs el nom de Déu en va, el segon manament del Decàleg.

Pronunciar el nom de Déu vol dir assumir la realitat d'ell, entrar en íntima relació amb ell. A nosaltres cristians, aquest manament ens recorda que hem estat batejats en el nom del Pare i del Fill i de l'Esperit Sant, i que hem de viure la nostra vida quotidiana en comunió real amb Déu, sense hipocresia; viure com els sants, l'exemple de vida toca el cor de tots i fa més creïble l'anunci de l'Església.

A la creu, Crist ha portat a les espatlles nostres noms, també tot el mal que hi ha en nosaltres, per posar el seu amor al nostre cor. Així en aquest manament vam descobrir que val la pena prendre amb nosaltres el nom de Déu perquè ell ens ha portat amb si fins al final».
-------
(del Papa Francesc a l'Audiència General celebrada ahir dimecres 22 d’agost a l’Aula Pau VI del Vaticà, en la 6a. Catequesi dedicada a “Els Manaments”).
------------------------
Santoral d’avui:

-Santa Rosa de Lima (1586-1617), verge terciària dominicana del Perú. 
-Sant Felip Benici (1233-1285), prevere servita.
-Sant Apol·linar, màrtir.
-Sant Arquelau, diaca i màrtir.
-Santa Ascel·lina, verge.
-Santa Eleazar, màrtir.
-Santa Fructuosa, màrtir.
-Santa Minerva, màrtir.
-Sant Ovidi, màrtir.
-Sant Valerià, màrtir.
-Sant Zaqueu, bisbe. 
---------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada