dimarts, 22 de maig del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dimecres 23 de maig de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dimecres 23 de maig de 2018 - Dia Internacional per a l'Eradicació de la Fístula Obstètrica
---------------------------
(del Papa Francesc en la seva Catequesi sobre els Dons de l'Esperit Sant: "El Do del Consell" - Audiència general del 7 de maig de 2014 a la plaça de Sant Pere del Vaticà):

«I aquest és un altre do de l'Esperit Sant: el do de consell. Sabem com és d'important, en els moments més delicats, poder comptar amb els suggeriments de persones sàvies i que ens volen. Ara, a través del do de consell, és Déu mateix, amb el seu Esperit, qui il·lumina el nostre cor, de tal manera que ens fa comprendre la manera justa de parlar i de comportar-se; i el camí a seguir. Però com actua aquest do en nosaltres?

En el moment en què l'acollim i l'alberguem en el nostre cor, l'Esperit Sant comença immediatament a fer-nos sensibles a la seva veu i als orientar els nostres pensaments, els nostres sentiments i les nostres intencions segons el cor de Déu. Al mateix temps, ens condueix cada vegada més a dirigir la nostra mirada interior cap a Jesús, com a model de la nostra manera d'actuar i de relacionar-nos amb Déu Pare i amb els germans.

És molt important l'oració. Resar amb les oracions que tots sabem des que érem nens, però també resar amb les nostres paraules. Dir al Senyor: «Senyor, ajudeu-me, aconselleu-me, què he de fer ara?». I amb la pregària fem espai, a fi que l'Esperit vingui i ens ajudi en aquest moment, ens aconselli sobre el que tots hem de fer. La pregària! Mai oblidar l'oració. Mai! Ningú, ningú, s'adona quan resem a l'autobús, pel carrer: resem en silenci amb el cor. Aprofitem aquests moments per resar, pregar perquè l'Esperit ens doni el do de consell».
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Desideri, bisbe i màrtir.
-Sant Joan Baptista de Rossi, prevere i fundador.
-Sant Eutiqui, monjo.
-Sant Basileu, màrtir.
-Sant Mercurial, bisbe.
-Sant Florenci, monjo.
---------------------------
Tingueu un bon dimecres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada