diumenge, 20 de maig del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i santoral d'avui dilluns 21 de maig de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 21 de maig de 2018 – Dia Mundial de la Diversitat Cultural per al Diàleg i el Desenvolupament
---------------------------
(del Papa Francesc en la seva Catequesi sobre els Dons de l'Esperit Sant: "El Do de la Saviesa" - Audiència general del 9 d'abril de 2014 a la plaça de Sant Pere del Vaticà):

«El primer do de l'Esperit Sant és la saviesa. Però no es tracta senzillament de la saviesa humana, que és fruit del coneixement i de l'experiència. En la Bíblia s'explica que Salomó, en el moment de la seva coronació com a rei d'Israel, havia demanat el do de la saviesa.

I la saviesa és precisament això: és la gràcia de poder veure cada cosa amb els ulls de Déu. És senzillament això: és veure el món, veure les situacions, les ocasions, els problemes, tot, amb els ulls de Déu. Aquesta és la saviesa.

Algunes vegades veiem les coses segons el nostre gust o segons la situació del nostre cor, amb amor o amb odi, amb enveja ... No, això no és l'ull de Déu. La saviesa és el que obra l'Esperit Sant en nosaltres per tal que vegem totes les coses amb els ulls de Déu. Aquest és el do de la saviesa».
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Secundí, màrtir a Còrdova.
-Sant Torquat i els seus companys, màrtirs.
-Santa Virgínia, viuda.
-Sant Cristòfol Magallanes, prevere mexicà, i companys màrtirs.
-Sant Valent, bisbe i màrtir.
-Sant Goderic, màrtir.
-Sant Eutiqui, diaca i màrtir.
-Santa Idoberga, viuda.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada