dissabte, 19 de maig del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 20 de maig de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 20 de maig de 2018 – DIUMENGE DE PENTECOSTA - Dia Mundial de les Abelles
---------------------------
(del missatge del Papa Francesc per a la Jornada Mundial de les Missions 2018 - "Al costat dels joves, portem l'Evangeli a tots" - Vaticà 20 de maig de 2018, Solemnitat de la Pentecosta):

«La vida és una missió. Cada home i dona és una missió, i aquesta és la raó per la qual es troba vivint a la terra. Ser atrets i ser enviats són els dos moviments que el nostre cor, sobretot quan és jove en edat.

Ningú millor que els joves percep com la vida sorprèn i atrau. Viure amb alegria la responsabilitat pròpia davant el món és un gran desafiament. Conec bé les llums i ombres de l'ésser jove, i, si penso en la meva joventut i en la meva família, recordo la intensa que era l'esperança en un futur millor.

Les Obres Missionals Pontifícies van néixer de cors joves, amb la finalitat d'animar l'anunci de l'Evangeli a tots els pobles, contribuint al creixement cultural i humà de tanta gent assedegada de Veritat. L'oració i l'ajuda material, que generosament són donades i distribuïdes per les OMP, serveixen a la Santa Seu per procurar que qui les reben per la seva pròpia necessitat puguin, al seu torn, ser capaços de donar testimoni en el seu entorn».
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sant Bernardí de Siena (1380-1444), prevere franciscà, devot del nom de Jesús, patró dels publicistes i dels esparters.
-Sant Baldiri o Boi, màrtir.
-Sants Hilari i Silvi, bisbes.
-Santa Basilissa, verge.
-Sant Orland, màrtir.
-Sant Asteri, màrtir.
-Santa Plautil·la, verge.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Setmana VII de durant l’any.
Litúrgia de les Hores:
3a setmana del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada