dijous, 29 de juny del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 30 de juny de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 30 de juny de 2023 / Dia Internacional dels Asteroides - Dia Internacional del Parlamentarisme - Dia de les Xarxes Socials - Dia Mundial de l'Artrogriposi Múltiple Congènita

----------

«Mirem en el nostre interior i fem-nos algunes preguntes partint de la roca, de la pedra i de la pedreta. A partir de la roca: hi ha en nosaltres cremor, zel, passió pel Senyor i per l'Evangeli, o és una cosa que s'enfonsa fàcilment? I després, som pedres, no pedres d'ensopegada, sinó pedres de construcció per a l'Església? Treballem per la unitat, ens interessem pels altres, especialment pels més febles? Finalment, pensant en la pedreta: som conscients de la nostra petitesa? I sobretot: en les nostres febleses, ens confiem al Senyor, que realitza grans coses amb els que són humils i sincers?».

 

(Del Papa Francesc abans de la pregària de l’Àngelus – Dijous, 29 de juny de 2023 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Llavors es va acostar un leprós, es prosternà davant d'ell i li deia: Senyor, si vols, em pots purificar. Jesús va estendre la mà i el tocà dient: Ho vull, queda pur. A l'instant quedà pur de la lepra». (Mateu 8,2-3).             

----------

Santoral:

-Sants Protomàrtirs de Roma, en temps de Neró (s. I).

-Sant Marçal de Llemotges, bisbe.

-Santa Emiliana, verge.

-Santa Lucina, matrona.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada