dimecres, 28 de juny del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 29 de juny de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 29 de juny de 2023 / SANTS  PERE  i  PAU, APÒSTOLS / Dia Internacional dels Tròpics - Dia Europeu de l'Esclerodèrmia - Dia Mundial del Disseny Industrial

----------

«Pere va recuperar la seva confiança quan Jesús li va dir tres vegades: "Pastura les meves ovelles". Ara que ell pregunta: "M'estimes?", Pere no confia en si mateix i en les seves pròpies forces, sinó en Jesús i en la seva misericòrdia divina: "Senyor, tu ho coneixes tot; tu saps que t'estimo". I aquí desapareix la por, la inseguretat, la pusil·lanimitat. Pere ha experimentat que la fidelitat de Déu és més gran que les nostres infidelitats i més forta que les nostres negacions. S'adona que la fidelitat del Senyor aparta els nostres temors i supera tota imaginació humana. També avui, a nosaltres, Jesús ens pregunta: "M'estimes?". Ho fa precisament perquè coneix les nostres pors i fatigues».

 

(De l’homilia del Papa Francesc a la Missa de la Solemnitat de Sant Pere i Sant Pau - Diumenge, 29 de juny de 2014 – Basílica de Sant Pere del Vaticà).

----------

Santoral:

-Sant Pere (o Quefes), de Betsaida, i Sant Pau (o Pol), de Tars, apòstols. 

-Santa Maria, mare de Joan-Marc.

-Sant Cir, bisbe.

-Santa Benedicta, verge.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada