dijous, 22 de juny del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 23 de juny de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 23 de juny de 2023 / Dia Internacional de les Vídues - Dia Internacional de la Dona a l'Enginyeria - Dia de l'Administració Pública de les Nacions Unides - Dia Internacional de la Síndrome de Dravet

----------

«El Grup Intergovernamental de les Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic (IPCC) afirma que una acció urgent pel clima pot garantir-nos no perdre l'ocasió de crear un món més sostenible i just. Podem, hem d'evitar que es verifiquin les conseqüències pitjors. Com molts rierols i torrents, al final confluïm junts en un riu potent per a irrigar la vida del nostre meravellós planeta i de la nostra família humana per a les generacions futures. Unim les nostres mans i fem passos valents perquè la justícia i la pau flueixin en tota la Terra».

 

(Del Missatge del Papa Francesc per a la Jornada Mundial d'Oració per la Cura de la Creació de l’1 de setembre de 2023).

----------

Paraula del Senyor:

«No amuntegueu tresors aquí a la terra, on les arnes i els corcs els fan malbé i els lladres entren i els roben». (Mateu 6,19).   

----------

Santoral:

-Sant Zenó, màrtir.

-Sant Jacob, patriarca.  

-Sant Josep Cafasso, prevere.  

-Santa Agripina, verge i màrtir. 

-Santa Alícia, màrtir.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada