divendres, 23 de juny del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 24 de juny de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 24 de juny de 2023 / Dia Internacional Contra la Contaminació Electromagnètica - Dia Internacional del Maquillador - Dia Internacional de les Dones a la Diplomàcia

----------

«Els líders mundials que seran presents en el cim COP28, programada en Dubai del 30 de novembre al 12 de desembre d'enguany, han d'escoltar la ciència i iniciar una transició ràpida i equitativa per a posar fi a l'era dels combustibles fòssils. Aixequem la veu per a detenir aquesta injustícia cap als pobres i cap als nostres fills, que sofriran les pitjors conseqüències del canvi climàtic. Faig una crida a totes les persones de bona voluntat perquè actuïn sobre la base d'aquestes orientacions sobre la societat i la naturalesa».

 

(Del Missatge del Papa Francesc per a la Jornada Mundial d'Oració per la Cura de la Creació de l’1 de setembre de 2023).

----------

Paraula del Senyor:

«L'infant (Joan) creixia i s'enfortia en l'Esperit, i va viure al desert fins al dia que es manifestà a Israel». (Lluc 1,80).    

----------

Santoral:

-Sant Joan Baptista, fill de Zacaries i Elisabet, parent i precursor del Senyor.

-Sant Orenci, i sis germans soldats, màrtirs.

-Sant Simplici, bisbe.

-Sant Teodulf, bisbe.

----------

Tingueu un bon dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada