dissabte, 18 de març del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 19 de març de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 19 de març de 2023 / Solemnitat de SANT JOSEP / Dia Internacional de l'Artesà

----------

«La guerra és el fracàs de la política, això vull subratllar-ho: la guerra és el fracàs de la política. S'alimenta del verí que considera a l'altre com l'enemic. La guerra ens fa veure l'absurd de la carrera d'armaments i de la seva utilització per a la resolució de conflictes. Un tècnic em va dir que si no es produïssin armaments per un any, acabaria la fam en el món. Per tant, fa falta una "política millor", fer la guerra, una altra guerra: una guerra interior, una guerra sobre si mateixos per a treballar per la pau».

 

(Del Papa Francesc en l’audiència als joves del “Projecte Policoro” de la Conferència Episcopal Italiana – Sala Clementina del Vaticà – 18 de març de 2023).

----------         

Paraula del Senyor:

«Aquell home que es diu Jesús ha fet fang, me l'ha estès sobre els ulls i m'ha dit: "Vés a Siloè i renta-t'hi." Jo hi he anat, m'he rentat i ara hi veig». (Joan 9,11).     

----------         

Santoral:

-Sant Josep, espòs de la Benaurada Verge Maria, natzarè, patró de l’Església Universal i dels agonitzants, i també dels fusters. (La celebració litúrgica es trasllada aquest any a demà dilluns, 20 de març).

-Beat Andreu Gallerani, seglar.

-Sant Amanç o Amanci, diaca i màrtir. 

-Santa Ida, verge.

----------         

Calendari litúrgic setmanal:

Setmana IV de Quaresma.   

---

Litúrgia de les Hores:

Setmana IV del Saltiri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada