dilluns, 25 d’abril del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 26 d’abril de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 26 d’abril de 2022 / Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual – Dia Internacional en Record del Desastre de Txernòbil

----------

«L'apòstol Tomàs ens representa a tots nosaltres, que no érem presents en el cenacle quan el Senyor es va aparèixer i no hem tingut altres senyals o aparicions físiques d'Ell. També a nosaltres, com aquell deixeble, a vegades ens resulta difícil: com podem creure que Jesús ha ressuscitat, que ens acompanya i és el Senyor de les nostres vides sense haver-lo vist, sense haver-lo tocat? Com podem creure això? Perquè el Senyor no ens dona algun signe més evident de la seva presència i del seu amor? Algun senyal que jo pugui veure millor... Aquí, nosaltres també som com Tomàs, amb els mateixos dubtes, els mateixos raonaments».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària del Regina Caeli - Diumenge 24 d’abril de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Que brilli igualment la vostra llum davant la gent; així veuran les vostres bones obres i glorificaran el vostre Pare del cel». (Mateu 5,16). 

 ----------        

Santoral:

-Sant Isidor, bisbe i doctor de l'Església. 

-Mare de Déu del Bon Consell.

-Sant Clet I o Anaclet, papa i màrtir.

-Sant Marcel-lí, papa i màrtir.

-Sant Pascasi, bisbe.

-Sant Rafael Arnaiz Baron, monjo.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada