diumenge, 17 d’abril del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 17 d’abril de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 17 d’abril de 2022 / DIUMENGE DE PASQUA DE LA RESURRECCIÓ DEL SENYOR / Dia Mundial de l’Hemofília - Dia Mundial de la Lluita Camperol - Dia d'Apreciació de les Ratapinyades

----------

«Molts escriptors han evocat la bellesa de les nits, il·luminades per les estrelles. Les nits de la guerra, en canvi, estan solcades per lluminosos deixants de mort. En aquesta nit, germans i germanes, deixem-nos prendre de la mà per les dones de l'Evangeli, per a descobrir amb elles la manifestació de la llum de Déu que brilla en les tenebres del món. Aquestes dones, mentre la nit es dissipava i les primeres llums de l'alba despuntaven sense clams, es van dirigir al sepulcre per a ungir el cos de Jesús. I allí van viure una experiència desconcertant: primer van descobrir que la tomba estava buida; després van veure dues figures amb vestidures resplendents, que els van dir que Jesús havia ressuscitat; i ràpidament van córrer a anunciar la notícia als altres deixebles. Veuen, escolten, anuncien. Amb aquestes tres accions entrem també nosaltres en la Pasqua del Senyor».

 

(De la homilia del Papa Francesc en la Missa de la Vetlla Pasqual - Basílica de Sant Pere del Vaticà – 16 d’abril de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«S'han endut el Senyor fora del sepulcre i no sabem on l'han posat». (Joan 20,2). 

-----------

Santoral:

-Santa Clara Gambacorta, verge.

-Santa Caterina Tekakwitha, verge.

-Sant Robert de Molesmes, monjo i abat.

-Sants Elies, Pau i Isidor, monjos i màrtirs. 

-Beata Marianna de Jesús, verge.

-Beat Baptista Spagnoli, religiós.

-----------

Calendari litúrgic setmanal:

Octava de Pasqua   

---

Litúrgia de les Hores:

Setmana I del Saltiri.

----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada