dimarts, 19 d’abril del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 20 d’abril de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 20 d’abril de 2022 / OCTAVA DE PASQUA / Dia de la Llengua Xinesa

----------

«Avui més que mai tenim necessitat d'Ell, al final d'una Quaresma que sembla no voler acabar. Hem passat dos anys de pandèmia, que han deixat marques profundes. Semblava que havia arribat el moment de sortir junts del túnel, agafats de la mà, reunint forces i recursos. I, en canvi, estem demostrant que no tenim encara l'esperit de Jesús, tenim encara en nosaltres l'esperit de Caín, que mira a Abel no com a un germà, sinó com a un rival, i pensa en com eliminar-lo. Necessitem al Crucificat Ressuscitat per a creure en la victòria de l'amor, per a esperar en la reconciliació».

 

(Del Papa Francesc en la Benedicció i Missatge "Urbi et Orbi" – Diumenge de Pasqua en el balcó central de la Basílica Vaticana - 17 d'abril de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«I es van dir l'un a l'altre: ¿No és veritat que el nostre cor s'abrusava dins nostre mentre ens parlava pel camí i ens obria el sentit de les Escriptures?». (Lluc 24,32). 

----------         

Santoral:

-Sant Sulpici, màrtir.

-Santa Agnès de Montepulciano, verge.

-Santa Oda, verge.

-Beat Anastasi Pankiewicz, prevere i màrtir.

----------

Tingueu un bon Dimecres de Pasqua!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada