dimarts, 12 d’abril del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 13 d’abril de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 13 d’abril de 2022 / DIMECRES SANT / Dia de Conscienciació de la Sarcoïdosi

----------

«"Pare, perdona'ls, perquè no saben el que fan". Molts escolten aquesta frase inaudita; però només un l'acull. És un malfactor, crucificat al costat de Jesús. Podem pensar que la misericòrdia de Crist va suscitar en ell una última esperança que ho va portar a pronunciar aquestes paraules: "Jesús, recorda't de mi". Com dient: "Tots es van oblidar de mi, però tu penses fins i tot en els qui et crucifiquen. Amb tu, llavors, també hi ha lloc per a mi". El bon lladre acull a Déu mentre la seva vida està per acabar, i així la seva vida comença de nou; en l'infern del món veu obrir-se el paradís: "Avui estaràs amb mi en el paradís". Aquest és el prodigi del perdó de Déu, que transforma l'última petició d'un condemnat a mort en la primera canonització de la història».

 

(De l’homilia del Papa Francesc en la Celebració del Diumenge de Rams i de la Passió del Senyor – Plaça de Sant Pere del Vaticà – Diumenge 10 d’abril de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«Arribat el capvespre, Jesús es posà a taula amb els Dotze. Mentre sopaven, digué:

Us ho asseguro: un de vosaltres em trairà». (Mateu 26,20-21). 

----------         

Santoral:

-Sant Hermenegild, príncep i màrtir.

-Sant Martí I, papa i màrtir.

-Santa Agatònica, màrtir.

----------

Tingueu un bon Dimecres Sant!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada