dissabte, 28 de març de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 29 de març de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 29 de març de 2020
----------
«En aquests dies arriben notícies que moltes persones comencen a preocupar-se d'una manera més general dels altres, moltes persones pensen en les famílies que no tenen prou per viure, en els ancians sols, en els malalts a l'hospital, i resen i tracten de fer arribar alguna ajuda ... Aquest és un bon senyal. Donem gràcies al Senyor per despertar aquests sentiments en els cors dels seus fidels».

«En aquests dies, en algunes parts de món, s'han evidenciat algunes conseqüències de la pandèmia; una d'elles és la fam. Es comença a veure gent que té gana, perquè no poden treballar, no tenien una feina fixa i per moltes circumstàncies. Ja estem començant a veure el "després", que vindrà més tard però comença ara. Resem per les famílies que comencen a sentir la necessitat a causa de la pandèmia».

(Del Papa Francesc a les pregàries introductòries a las Misses celebrades de forma privada, i transmeses en viu, a la capella de la Casa Santa Marta del Vaticà, divendres 27 i dissabte 28 de març).
----------
Paraula del Senyor:
«Li diu Jesús: Jo sóc la resurrecció i la vida. Qui creu en mi, encara que mori, viurà; i tot aquell qui viu i creu en mi, no morirà mai més. ¿Ho creus, això? (Joan
11,25-26).
-----------
Santoral:
-Beat Joan Hambley, prevere i màrtir.
-Sants Argomast, Arquimini i Saturní, laics nord-africans.
-Sant Ciril, diaca i màrtir.
-Sant Eustaci, abat.
-Santa Beatriu de Silva, verge.
----------
Calendari litúrgic setmanal:
Setmana V de Quaresma. 
----------
Litúrgia de les Hores:
Setmana I del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada