dimecres, 18 de març del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 19 de març de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 19 de març de 2020 / Solemnitat de SANT JOSEP, espòs de la Benaurada Verge Maria
----------
«Avui tractem la benaurança que diu: "Feliços els compassius, perquè seran compadits". Hi ha dos elements que no es poden separar: el perdó rebut i el perdó que es dóna. El fet de la reciprocitat de la misericòrdia indica que hem de canviar de perspectiva; no podem denegar el perdó a qui ens ha ofès, per molt difícil que sigui, perquè necessitem recordar que només perdonant als altres, som perdonats per Déu».

(Del Papa Francesc a la 6a. catequesi sobre les Benaurances: “Feliços els compassius” - Audiència General del dimecres 18 de març de 2020 transmesa per televisió des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).
----------
Paraula del Senyor:
«Josep, fill de David, no tinguis por de prendre Maria, la teva esposa, a casa teva: el fruit que ella ha concebut ve de l'Esperit Sant. Tindrà un fill, i li posaràs el nom de Jesús, perquè ell salvarà dels pecats el seu poble». (Mateu 1,20-21).
-----------
Santoral:
 -Sant Josep, espòs de la Benaurada Verge Maria, natzarè, patró de l’Església Universal i dels agonitzants, i també dels fusters.
-Sant Amanç o Amanci, diaca i màrtir. 
-Santa Ida, verge.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada