dijous, 19 de març de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 20 de març de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 20 de març de 2020 / Dia Internacional de la Felicitat - Dia Sense Carn - Dia Internacional de la Llengua Francesa
----------
«Resem pels difunts, aquells que a causa del virus han perdut la vida; de manera especial, m'agradaria que reséssim pels treballadors de salut que han mort en aquests dies. Han donat les seves vides al servei dels malalts».

«Resem pels germans i germanes que estan a les presons: ells pateixen molt, per la incertesa del que succeirà dins de la presó, i també pensant en les seves famílies, com estan, si algú està malalt, si falta alguna cosa. Estem a prop dels detinguts, avui, que pateixen tant en aquest moment d'incertesa i dolor».

(Del Papa Francesc a les pregàries introductòries a las Misses celebrades a la Capella de la Casa Santa Marta del Vaticà, dimecres 18 i dijous 19 de març, de forma privada i transmeses en viu).
----------
Paraula del Senyor:
«Quin és el primer de tots els manaments? Jesús va respondre: El primer és: (...) Estima el Senyor, el teu Déu, amb tot el cor, amb tota l'ànima, amb tot el pensament i amb totes les forces. El segon és aquest: Estima els altres com a tu mateix. No hi ha cap manament més gran que aquests». (Marc 12,28-31). 
-----------
Santoral:
-Beat Ambròs de Siena, prevere.
-Sant Martí de Braga o de Dumio, bisbe.
-Sant Ambrós de Siena, religiós. 
-Santa Fotina, màrtir samaritana.
-Santes Eufèmia i Alexandra, màrtirs.
----------
Tingueu un bon divendres!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada