diumenge, 15 de març del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 16 de març de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 16 de març de 2020 / Dia Internacional del Macaco
----------
«En aquesta situació pandèmica, en què ens trobem vivint més o menys aïllats, se’ns convida a redescobrir i aprofundir en el valor de la comunió que uneix tots els membres de l’Església. Units amb Crist, mai estem sols, sinó que formem un sol Cos, del qual Ell és el Cap. És una unió que es nodreix amb l'oració, i també amb la comunió espiritual a l'Eucaristia, una pràctica molt recomanable quan no és possible rebre el sagrament. Ho dic per a tothom, sobretot per a les persones que viuen soles. Renovo la meva proximitat amb tots els malalts i aquells que els cuiden. Així com als nombrosos operadors i voluntaris que ajuden a les persones que no poden sortir de casa i als que satisfan les necessitats dels més pobres i sense llar. Moltes gràcies per tots els esforços que cadascú feu per ajudar en aquest moment tan dur. Que el Senyor us beneeixi, la Mare de Déu us guardi i, si us plau, no oblideu resar per mi». 

(Del Papa Francesc després del rés de l’Àngelus transmès en viu des de la Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà  – Diumenge 15 de març de 2020 –).
----------
Paraula del Senyor:
«Us asseguro que cap profeta no és ben rebut al seu poble». (Lluc 4,24).
-----------
Santoral:
-Sant Julià d’Anazarb, màrtir.
-Sant Heribert, bisbe.  
-Sant Agapit, bisbe. 
-Sant Ciríac, diaca, i companys, màrtirs. 
-Sant Abraham, ermità. 
-Santa Eusèbia, verge.
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada