dimecres, 19 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 20 de febrer de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 20 de febrer de 2020 / Dia Internacional del Gat - Dia Mundial de la Justícia Social - Dia Internacional de la Pipa
----------
«En la catequesi d'avui abordem la tercera de les vuit benaurances de l'Evangeli de Mateu: "Feliços els humils: ells posseiran la terra". Davant el pecat de la ira, que pot arruïnar la relació amb un germà, la mansuetud fa conquesta dels cors, salva les amistats, fa possible que es curin i reconstrueixin els llaços que ens uneixen amb els altres. Una persona mansa és aquella que és dòcil, suau, afable, que no és violenta ni colèrica, i manifesta la mansuetud sobretot en moments de conflicte, quan està sota pressió».

(Del Papa Francesc a la 4a. catequesi sobre les Benaurances - Audiència General d’ahir dimecres 19 de febrer de 2020 – Aula Pau VI del Vaticà).  
----------
Paraula del Senyor:
«Si algú vol venir amb mi, que es negui a ell mateix, que prengui la seva creu i que em segueixi. Qui vulgui salvar la seva vida, la perdrà, però el qui la perdi per mi i per l'evangeli, la salvarà» (Marc 8,34-35).
-----------
Santoral:
-Beata Júlia Rodzinska, verge i màrtir.
-Sant Eleuteri, bisbe.
-Sant Francesc i Santa Jacinta de Jesús Marto, nens vidents de Fàtima.
-Sants Nemesi i Potami, màrtirs.
-Santa Amada, religiosa.
-Beat Maurici Proeta, agustinià. 
-Sant Nil, bisbe i màrtir.
----------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada