divendres, 14 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 15 de febrer de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 15 de febrer de 2020 / Dia Internacional del Nen amb Càncer
----------
Del Missatge del Papa Francesc als participants en el Congrés Nacional de Laics d'Espanya – Vaticà, 14 de febrer de 2020:

«La Paraula viva de Déu necessita ser predicada amb passió i alegria a través del testimoni cristià per poder esfondrar fins als murs més alts que aïllen i exclouen. És l'hora de vostès, d'homes i dones compromesos en el món de la cultura, de la política, de la indústria ... que amb la seva manera de viure siguin capaços de portar la novetat i l'alegria de l'Evangeli allà on estiguin. Els animo que visquin la seva pròpia vocació immersos en el món, escoltant, amb Déu i amb l'Església, els batecs dels seus contemporanis, del poble.

Per tant, no tinguin por de trepitjar els carrers, d'entrar en cada racó de la societat, d'arribar fins als límits de la ciutat, de tocar les ferides de la nostra gent ... aquesta és l'Església de Déu, que s'arremanga per sortir a la trobada de l'altre, sense jutjar-lo, sense condemnar-lo, sinó estenent-li la mà, per sostenir-ho, animar-o, simplement, per acompanyar-lo en la seva vida».
----------
Paraula del Senyor:
«Jesús va manar que la gent s'assegués a terra, prengué els set pans, digué l'acció de gràcies, els partí i en donava als seus deixebles perquè en servissin a la gent; i així ho van fer» (Marc 8,6).
-----------
Santoral:
-Sant Sigfrid de Suècia, bisbe.
-Sant Faustí i Santa Jovita, germans màrtirs.
-Santa Geòrgia, verge.
-Sant Claudi de La Colombière, prevere. 
-Sant Joan Baptista de la Concepció, prevere. 
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada