dilluns, 10 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 11 de febrer de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 11 de febrer de 2020 / XXVIII Jornada Mundial del Malalt – Dia Internacional de la Dona i la Nena en la Ciència
----------
«En aquesta XXVIII Jornada Mundial del Malalt, penso en els nombrosos germans i germanes que, arreu del món, no tenen la possibilitat d'accedir als tractaments, perquè viuen en la pobresa. Em dirigeixo, per tant, a les institucions sanitàries i als governs de tots els països de món, a fi que no desatenguin la justícia social, considerant només l'aspecte econòmic. Agraeixo de cor als voluntaris que es posen al servei dels malalts, que supleixen en molts casos mancances estructurals i reflecteixen, amb gestos de tendresa i de proximitat, la imatge de Crist Bon Samarità».

(i 5.-Del Missatge del Papa Francesc per la celebració, avui 11 de febrer de 2020, de la XXVIII Jornada Mundial del Malalt – Vaticà, 3 de gener de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Jesús els deia: Vosaltres abandoneu els manaments de Déu i observeu la tradició dels homes. I els deia encara: Com en sabeu, d'anul·lar els manaments de Déu per conservar la vostra tradició!» (Marc 7,8-9).
-----------
Santoral:
-Mare de Déu de Lourdes. 
-Sant Benet d'Anià, abat. 
-Sant Desideri, bisbe.
-Santa Eloïsa, verge.
----------
Tingueu un bon dimarts!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada