dimarts, 11 de febrer del 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 12 de febrer de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 12 de febrer de 2020 / Dia Internacional contra la Utilització de Menors Soldat
----------
«Educar no és només transmetre conceptes, sinó que és una tasca que exigeix que tots els responsables de la mateixa -família, escola i institucions socials, culturals, religioses ...- s'impliquin en ella de forma solidària. La família necessita ser valorada en el nou pacte educatiu, ja que la seva responsabilitat ja comença al ventre matern. Però les mares, els pares, els avis, i la família en el seu conjunt, necessiten ajuda. Desitjo retre homenatge als docents -els sempre mal pagats-, perquè davant el desafiament de l'educació, segueixen endavant amb valentia i tenacitat. Ells són "artesans" de les futures generacions».

(Del discurs del Papa Francesc als participants en el Seminari sobre "Educació: El Pacte Mundial" - Sala del Consistori - Divendres, 7 de febrer de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«De dintre el cor de l'home surten les intencions dolentes que el porten a relacions il·legítimes, robatoris, assassinats, adulteris, avarícies, maldats, trampes, llibertinatge, enveges, injúries, arrogància, insensatesa» (Marc 7,21-22)
-----------
Santoral:
-Santa Eulàlia (o Eulària), verge i màrtir. 
-Sant Damià, soldat i màrtir.
-Sant Gaudenç o Gaudenci, bisbe.
-Beat Reginald d'Orleans, prevere. 
-Beat Humbelina, viuda.
----------
Tingueu un bon dimecres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada