dissabte, 1 de febrer de 2020

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 2 de febrer de 2020


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 2 de febrer de 2020 / Presentació del Senyor (la Candelera) - Dia Internacional dels Aiguamolls – Dia de la Marmota
----------
«També vosaltres, estimats germans i germanes consagrats, sou homes i dones senzills que heu vist el tresor que val més que totes les riqueses del món. Per això heu deixat coses precioses, com els béns, com formar una família. Per què ho heu fet? Perquè us heu enamorat de Jesús, heu vist tot en Ell i, captivats per la seva mirada, heu deixat la resta. Estimats germans i germanes: No hem merescut la vida religiosa, és un do d'amor que hem rebut».

(Del Papa Francesc en la homilia de la Missa amb motiu de la XXIV Jornada Mundial de la Vida Consagrada, als membres dels Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica - Basílica de Sant Pere de Vaticà - Dissabte, 1 de febrer de 2020).
----------
Paraula del Senyor:
«Ara, Senyor, deixa que el teu servent se'n vagi en pau, com li havies promès. Els meus ulls han vist el Salvador, que preparaves per presentar-lo a tots els pobles:  llum que es reveli a les nacions, glòria d'Israel, el teu poble» (Lluc 2,29-32).
-----------
Santoral:
-Presentació del Senyor, antigament Purificació de Maria, i popularment la Candelera (pel ritu de la llum). Mare de Déu patrona dels cerers i dels electricistes.
Altres advocacions marianes: Candela (Valls), Candelaria (Tenerife), Ajuda (Barcelona), Calle (Palència).
----------
Calendari litúrgic setmanal:
Setmana IV de Durant l’Any. 
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana IV del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada