dimecres, 26 de desembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 27 de desembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 27 de desembre de 2018
---------------------------
«L'alegria del Nadal encara omple els nostres cors: segueix ressonant el meravellós anunci que Crist ha nascut per a nosaltres i porta la pau al món. En aquest clima d'alegria, avui celebrem la festa de Sant Esteve, diaca i primer màrtir. 

Sant Esteve va ser el primer a seguir els passos del Mestre diví amb el martiri; va morir com Jesús confiant la seva vida a Déu i perdonant als seus perseguidors. Dues actituds: va confiar la seva vida a Déu i va perdonar. 

Estem cridats a aprendre d'ell a perdonar, a perdonar sempre, i no és fàcil fer-ho, tots ho sabem. El perdó augmenta el cor, genera compartir, dóna serenitat i pau. El protomàrtir Esteve, mostra la manera d'establir relacions interpersonals a la família, als llocs de l'escola, al lloc de treball, a la parròquia i a les diferents comunitats. Sempre obert al perdó. La lògica del perdó i la misericòrdia sempre guanya i obre horitzons d'esperança.»
-------
(del Papa Francesc, abans del rés de l'Àngelus ahir dimarts 26 de desembre de 2018 a la plaça de Sant Pere del Vaticà, en la festa de Sant Esteve, diaca,  i primer màrtir del cristianisme). 
------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Joan, apòstol i evangelista, fill de Zebedeu, vident de Patmos, venerat a Efes (†100).
-Sant Teodor, monjo.
-Santa Nicaret, verge.
-Santa Delfina, verge.
-Sant Huc, monjo.
-Sant Màxim, bisbe.
-Sant Gerald, monjo.
-Sant Teòfanes, bisbe.
-Sant Godofref, monjo.
-------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada