divendres, 14 de desembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 15 de desembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 15 de desembre de 2018
---------------------------
«El Nadal sempre és nou, perquè ens convida a renéixer en la fe, a obrir-nos a l'esperança, a revifar la caritat. Aquest any, en particular, ens crida a reflexionar sobre la situació de molts homes, dones i nens del nostre temps -migrants, pròfugs i refugiats-, en marxa per escapar de les guerres, de les misèries causades per les injustícies socials i del canvi climàtic. Per deixar-ho tot -llar, parents, pàtria- i enfrontar el desconegut, s'ha d'haver patit una situació molt greu!

Necessitem una major coordinació, accions més organitzades, capaços d'abraçar cada persona, grup i comunitat, d'acord amb el disseny de la fraternitat que ens uneix a tots. Per això és necessari formar una xarxa amb l'educació, la qual cosa significa fer que les persones s'aixequin, que puguin tornar a posar-se en camí amb plena dignitat, amb la força i el coratge d'enfrontar la vida, valorant els seus talents i el seu treball».
-------
(del Papa Francesc als promotors, organitzadors i artistes del concert "Nadal al Vaticà", que tindrà lloc avui dissabte 15 de desembre, a l'Aula Pau VI, sota els auspicis de la Congregació per a l'Educació Catòlica, i la recaptació es lliurarà a la Fundació Pontifícia Scholas Occurrentes ia la Fundació Don Bosco al Món). 
  -----------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Valerià, bisbe.
-Sant Urber, prevere a Osca.
-Santa Cristiana (Nina), esclava màrtir.
-Santa Sílvia, verge.
-Beat Bonaventura de Pistoia, prevere servita.
-Sant Càndid, màrtir.
-Sant Ireneu, màrtir.
-Sant Maximí, confessor. 
---------------------------
Tingueu una feliç dissabte i un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada