diumenge, 16 de desembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 17 de desembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 17 de desembre de 2018
---------------------------
«Cap preocupació, cap temor podrà llevar-nos mai la serenitat que prové, no de coses humanes, de consols humans, no, no. La serenitat que ve de saber que Déu guia amorosament la nostra vida sempre, també enmig dels problemes i sofriments, aquesta certesa nodreix l'esperança i el coratge.

Però per rebre la invitació del Senyor a l'alegria, necessitem ser persones disposades a qüestionar-nos a nosaltres mateixos. Però, què vol dir això? Igual que aquells que, després d'haver escoltat la predicació de Joan el Baptista, li preguntaven: Tu prediques això però nosaltres "Què hem de fer?" "Què he de fer?".

Aquesta pregunta és el primer pas en la conversió que estem convidats a prendre en aquest temps d'Advent. Que cada un de nosaltres es pregunti: Què puc fer, encara que sigui alguna cosa petita; que he de fer? Que la Mare de Déu ens ajudi a obrir els nostres cors al Déu que ve, perquè Ell inundi tota la nostra vida amb alegria».
-------
(del Papa Francesc abans del rés de l’Àngelus, ahir diumenge 16 de desembre de 2018 a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Joan de Mata, prevere provençal, cofundador Trinitaris (OSST, 1198). 
-Sant Llàtzer, germà de Marta i Maria, de Betània, ressuscitat per Jesús.
-Sant Esturmí, abat.
-Sant Franc de Sena, religiós carmelita.
-Santa Begga, viuda.
-Sant Florià, màrtir.
-Santa Vivina, abadessa.
-Santa Iolanda, religiosa.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada