divendres, 22 de juny de 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dissabte 23 de juny de 2018BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dissabte 23 de juny de 2018 - Dia Internacional de les Vídues - Dia de l'Administració Pública de les Nacions Unides
-----------------------------
«Caminar. L'home és un ésser en camí. Està cridat a posar-se en camí durant tota la vida, a sortir contínuament del lloc on es troba: des que surt del si de la mare fins que passa d'una a una altra etapa de la vida; des que surt de la casa dels pares fins al moment en què deixa aquesta existència terrenal. El camí és una metàfora que revela el sentit de la vida humana, d'una vida que no és suficient en si mateixa, sinó que anhela alguna cosa més.

El cor ens convida  marxar, a assolir una meta. Però caminar és una disciplina, un esforç, es necessita cada dia paciència i un entrenament constant. Cal renunciar a molts camins per triar el que condueix a la meta i revifar la memòria per no perdre-la. Caminar requereix la humilitat de tornar sobre els passos propis i la preocupació pels companys de viatge, perquè únicament junts es camina bé».
-------
(del Discurs del Papa Francesc durant l’oració ecumènica en la seva visita del passat dijous 21 de juny a Ginebra, en la peregrinació amb motiu del 70è aniversari del Consell Mundial d'Esglésies).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Zenó, màrtir. 
-Sant Josep Cafasso, prevere salesià. 
-Santa Agripina, verge i màrtir romana (s. III).
-Santa Alícia, màrtir.
-Sant Concordi, prevere.
-Santa Gràcia, màrtir.
---------------------------
Feliç dissabte de revetlla de Sant Joan, i bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada