dissabte, 16 de juny del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui diumenge 17 de juny de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui diumenge 17 de juny de 2018 – Dia Mundial de la Lluita Contra la Desertificació i la Sequera
---------------------------

(del Papa Francesc a la Missa celebrada a la Casa Santa Marta el divendres 15 de juny, alçant la veu contra la prostitució i l'explotació de les dones, contra la filosofia del descart que les considera persones de segona classe i les trepitja per ser dones):

«La doctrina de Jesús sobre la dona canvia la història: Una cosa és la dona abans de Jesús i una altra cosa és la dona després de Jesús. Les dones són precisament allò que falta a tots els homes per ser imatge i semblança de Déu.

En els programes de televisió, revistes, diaris, veiem les dones com un objecte de desig, d'ús; com en un supermercat, i en moltes ocasions, per tal de vendre productes d'una "certa qualitat", la dona és convertida en "producte", exposada de manera humiliant, de vegades sense roba, tirant així per terra aquest ensenyament de Jesús que la va dignificar.

Els convido a pregar per les dones descartades, les dones usades, les nenes que han de vendre la seva dignitat per una feina».
---------------------------
Santoral d’avui:

-Sant Gregori Barbarigo, bisbe de Bèrgam i de Pàdua (s. XVII).
-Santa Emília Vialar, verge fundadora (†1856).
-Beat Pau Buralls, bisbe.
-Beat Pere Gambacorta, religiós.
-Sants Manuel, Sabel i Ismael, màrtirs.
-Sant Himeri, bisbe.
-Sant Raineri, confessor.
---------------------------
Calendari litúrgic:
Setmana XI de durant l’any. 
Litúrgia de les Hores:
3a setmana del salteri.
---------------------------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada