diumenge, 17 de juny del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 18 de juny de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 18 de juny de 2018 - Dia de la Gastronomia Sostenible - Dia Internacional del Sushi
---------------------------
«En els plecs dels esdeveniments personals i socials que de vegades semblen marcar l'enfonsament de l'esperança, un ha de romandre confiat en l'acció sufocada però poderosa de Déu. Per això, en temps de tenebres i dificultats, no hem de permetre deixar-nos abatre, sinó romandre ancorats en la fidelitat de Déu, en la seva presència que sempre salva. Recordeu-vos d'això: Déu salva sempre, Ell és Salvador.

A les nostres comunitats hem de prestar atenció a les petites i grans oportunitats de bondat que el Senyor ens ofereix, deixant-nos involucrar en la seva dinàmica d'amor, de benvinguda i de misericòrdia envers tots nosaltres.

Que la Mare de Déu ens ajudi a ser simples i atents, a col·laborar amb la nostra fe i el nostre treball en el desenvolupament del Regne de Déu en els cors i en la història».
-------
(de la reflexió del Papa Francesc abans del rés de l’Àngelus, ahir diumenge 17 de juny, a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sants Marc i Marcel·lià, germans, màrtirs a Roma.
-Santa Marina, verge i màrtir.
-Sant Ciríac i Santa Paula, verge,  germans màrtirs.
-Sant Gregori Barbarigo, bisbe i cardenal.
-Sant Teòdul, màrtir.
-Sant Amand, bisbe.
-Sant Eteri, màrtir.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada