dimecres, 4 d’abril del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 5 d'abril de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 5 d’abril de 2018 -
---------------------------
«Amb aquesta catequesi acabem el cicle dedicat a la Santa Missa. La nostra atenció se centra avui en els ritus de conclusió: després de la Comunió i l'oració darrera de la Comunió, la Missa acaba amb la Benedicció i la salutació al poble. Conclou igual que s'iniciava, amb el signe de la Creu, en el nom del Pare i del Fill i de l'Esperit Sant.

Els cristians no van a missa per complir amb una tasca setmanal i després s'obliden; no. Els cristians van a missa per participar en la Passió i Resurrecció del Senyor i viure més com a cristians. 

Cada vegada que sortim de missa, hem de sortir millor que quan hem entrat, amb més vida, amb més força, amb més ganes de donar testimoni cristià, i sortim de l'Església per 'anar en pau', per portar la benedicció de Déu a les nostres cases, als ambients en què vivim i treballem, glorificant Déu amb la nostra vida».
-------
(de la 14a  i última catequesi del Papa Francesc sobre l'Eucaristia,  centrada en la Comunió i la Benedicció Final, a l'Audiència General celebrada ahir dimecres a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sant Vicenç (o Vicent) Ferrer (1350-1419), prevere dominicà de València (on se celebra el dilluns de la segona setmana de Pasqua).

-Santa Emília, verge i màrtir.
-Santa Maria-Crescència Höss, verge franciscana.
-Santa Irene, verge i màrtir.
-Santa Juliana, verge.
-Sant Zenó, màrtir.
---------------------------
Tingueu un bon dijous dins l'octava de Pasqua!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada