dimecres, 25 d’abril de 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dijous 26 d'abril de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dijous 26 d’abril de 2018 – Dia Mundial de la Propietat Intel·lectual – Dia Internacional de Recordació del Desastre de Txernòbil
---------------------------
(de la 3a catequesi del Papa Francesc sobre el Baptisme, a l'Audiència General celebrada ahir dimecres 25 d'abril a la plaça de Sant Pere del Vaticà, reflexionant sobre la "força de vèncer el mal" i com aquest sagrament és una arma eficaç per a això):

«És fatigós lluitar contra el mal, escapar dels seus enganys, recuperar la fortalesa després d'una lluita esgotadora, però hem de saber que tota la vida cristiana és un combat. 

Però també hem de saber que no estem sols, que la Mare Església resa perquè els seus fills, regenerats en el Baptisme, no sucumbeixin a les insídies del malvat sinó que les vencin per la potència de la Pasqua de Crist.

Fortificats pel Senyor ressuscitat, que va vèncer al príncep d'aquest món, també nosaltres podem repetir amb la fe de Sant Pau: "Tot ho puc en aquell qui em conforta". Tots nosaltres podem vèncer, vèncer tot, però amb la força que em dóna Jesús».
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sant Isidor (636), bisbe de Sevilla (successor del seu germà Leandre) i doctor de l'Església,   venerat a Lleó.
-Mare de Déu del Bon Consell.
-Sant Clet I o Anaclet, papa i màrtir.
-Sant Marcel-lí, papa i màrtir.
-Sant Pascasi, bisbe.
-Sant Rafael Arnaiz Baron, monjo trapenc.
-Santa Exuperància, verge.
---------------------------
Tingueu un bon dijous!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada