diumenge, 22 d’abril de 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 23 d'abril de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 23 d’abril de 2018 – SANT JORDI, MÀRTIR, Patró de Catalunya – Dia Mundial del Llibre i dels Drets d’Autor
---------------------------
«Jesús està atent a cada un de nosaltres, coneix el nostre cor en profunditat: coneix les nostres fortaleses i debilitats, els projectes que hem aconseguit i les esperances que ens han decebut. Però Ell ens accepta tal com som, fins i tot amb els nostres pecats, per sanar-nos, per perdonar-nos, ens guia amb amor, perquè puguem creuar camins fins i tot els més inaccessibles sense esgarriar-nos. Ell ens acompanya.

Per la nostra part, estem cridats a conèixer Jesús. Això implica una trobada amb Ell, una trobada que desperta el desig de seguir-lo, abandonant les actituds auto referencials per caminar per nous camins, indicats pel mateix Jesús i oberts a grans horitzons. 

Quan en les nostres comunitats, el desig de viure la relació amb Jesús, escoltar la seva veu i seguir-lo fidelment es refreda, és inevitable que prevalguin altres formes de pensar i viure que no siguin coherents amb l'Evangeli».
-------
(del Papa Francesc, abans del rés del Regina Coeli, ahir diumenge 22 d’abril, a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
---------------------------
Santoral d'avui:

-Sant Jordi, soldat i màrtir (s. IV) nat a Lidda i mort a Capadòcia, patró de Catalunya (1456).

-Sant Gerard o Grau, bisbe.
-Sant Adalbert (956-997), bisbe de Praga i màrtir.
-Beat Gil d'Assís, religiós franciscà.
-Beata Elena d'Udine, religiosa agustina.
-Beata Teresa-Maria de la Creu, verge carmelitana.
-Sant Fortunat, diaca i màrtir.
-Sant Marol, bisbe.
---------------------------
Tingueu una bona diada de Sant Jordi, i moltes felicitats als que porteu per nom JORDI, JORDINA, GORKA, GEÒRGIA, GEORGINA, JORGE...i altres variants. 
Per molts anys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada