divendres, 29 de novembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 30 de novembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 30 de novembre de 2019 / Dia Internacional de la Seguretat de la Informació - Dia de Commemoració de Totes les Víctimes de la Guerra Química – Dia Sense Compres
----------
«Continuïn junts, ajudant-se uns als altres, perquè això fa bé al cor. Quan el cor s'atura no hi ha vida. I el cor de l'amistat ha d'estar sempre en moviment, perquè així és la vida. I aquest és el signe de la fraternitat, de l'amistat.

No es pot ajudar els pobres des de la distància, cal tocar les llagues, són les nafres de Jesús. És misteriós, quan tu toques aquesta nafra, t'adones de la teva, i aquesta és la gràcia que ens donen els pobres. La gràcia que ens dóna la vulnerabilitat dels pobres».

(De les paraules del Papa Francesc durant la seva visita a la Ciutadella de la Caritat, en ocasió del 40è aniversari de Càritas de Roma - Divendres 29 de novembre de 2019). 
----------
Paraula del Senyor:
«Tot caminant vora el llac de Galilea, veié dos germans, Simó, l'anomenat Pere, i el seu germà Andreu, que tiraven les xarxes a l'aigua. Eren pescadors. Jesús els diu: Veniu amb mi i us faré pescadors d'homes. Ells deixaren immediatament les xarxes i el van seguir» (Mateu 4,18-20).
-----------
Santoral:
-Sant Andreu, apòstol.  
-Santa Justina, verge i màrtir.
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada