diumenge, 24 de novembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns 25 de novembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns 25 de novembre de 2019 / Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra la Dona
----------
(Del missatge del Papa Francesc sobre les armes nuclears - Parc de l'Epicentre de la Bomba Atòmica a Nagasaki - Diumenge 24 de novembre de 2019):

«Aquest lloc ens fa més conscients del dolor i de l'horror que els éssers humans som capaços d'infligir-nos. Un dels anhels més profunds del cor humà és el desig de pau i estabilitat. La possessió d'armes nuclears i d'altres armes de destrucció massiva no són la resposta més encertada a aquest desig; és més, semblen contínuament posar-lo a prova. El nostre món viu la perversa dicotomia de voler defensar i garantir l'estabilitat i la pau basant-se en una falsa seguretat sustentada per una mentalitat de por i desconfiança, que acaba per enverinar les relacions entre pobles i impedir tot possible diàleg».
----------
Paraula del Senyor:
«Us asseguro amb tota veritat que aquesta viuda pobra ha tirat més que tots els altres. Tots aquests han donat el que els sobrava; ella, en canvi, ha donat el que necessitava, tot el que tenia per a viure» (Lluc 21,3-4).
-----------
Santoral:
-Santa Caterina (Catalina) d’Alexandria, verge i màrtir. 
-Beata Júlia, religiosa camaldulenca.
-Sant Erasme, o Erm, o Elm, màrtir.
-Sant Gonçal, bisbe.
----------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada