divendres, 1 de novembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 2 de novembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte 2 de novembre de 2019 / Commemoració de TOTS els FIDELS DIFUNTS - Dia Internacional per Posar Fi a la Impunitat dels Crims contra Periodistes
----------
«La solemnitat d’avui de Tots Sants ens recorda que tots estem cridats a la santedat. Els sants i les santes de tots els temps, que avui celebrem tots junts, no són simplement símbols, éssers humans llunyans, inabastables. Són persones que han viscut amb els peus a terra; han experimentat el dia a dia de l’existència amb els seus èxits i els seus fracassos, trobant en el Senyor la força per aixecar-se sempre i continuar el viatge. A partir d’això, entenem que la santedat és un objectiu que no es pot assolir només amb la pròpia força, sinó que és el fruit de la gràcia de Déu i de la nostra resposta lliure a ella. Per tant, la santedat és un regal i una crida».

(Del Papa Francesc abans del rés de l'Àngelus, ahir divendres 1 de novembre de 2019, Solemnitat de Tots els Sants, a la plaça de Sant Pere del Vaticà). 
----------
Paraula del Senyor:
«Jo sóc la resurrecció i la vida. Qui creu en mi, encara que mori, viurà; i tot aquell qui viu i creu en mi, no morirà mai més» (Joan 11,25-26).
-----------
Santoral:
-Commemoració de Tots els Fidels Difunts. 
----------
Tingueu un bon cap de setmana!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada