dissabte, 23 de novembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 24 de novembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 24 de novembre de 2019 / Solemnitat de NOSTRE SENYOR JESUCRIST, REI DE TOT EL MÓN
----------
«Jesús és el centre de la creació; i així l'actitud que es demana al creient, que vol ser tal, és la de reconèixer i acollir en la vida aquesta centralitat de Jesucrist, en els pensaments, les paraules i les obres. I així els nostres pensaments seran pensaments cristians, pensaments de Crist. Les nostres obres seran obres cristianes, obres de Crist, les nostres paraules seran paraules cristianes, paraules de Crist. En canvi, La pèrdua d'aquest centre, en substituir-lo per una altra cosa qualsevol, només provoca danys, tant per l'ambient que ens envolta com per a l'home mateix».

(De l'homilia del Papa Francesc a la Solemnitat de Nostre Senyor Jesucrist, Rei de tot el Món - Plaça de Sant Pere de Vaticà - Diumenge 24 de novembre de 2013). 
----------
Paraula del Senyor:
«Jesús, recorda't de mi quan arribis al teu Regne. Jesús li digué: T'ho asseguro: avui seràs amb mi al paradís» (Lluc 23,42-43).
-----------
Santoral:
-Sant Andreu Dung-Lac, prevere, i 116 companys màrtirs.  
-Sant Crisògon, màrtir. 
-Santa Fermina, verge i màrtir.
-Santes Flora i Maria, verges i màrtirs. 
----------
Calendari litúrgic:
Setmana XXXIV de Durant l’Any.
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana II del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada