diumenge, 18 de novembre del 2018

Bon dia amb el Papa Francesc i Santoral d'avui dilluns 19 de novembre de 2018


BON DIA amb el Papa FRANCESC i Santoral d’avui dilluns 19 de novembre de 2018 - Dia Mundial del Sanejament
---------------------------
«En el passatge de l'Evangeli d'aquest diumenge el Senyor vol instruir els seus deixebles sobre els esdeveniments futurs. No es tracta en primer lloc d'un discurs sobre la fi del món si no més aviat és una invitació a viure bé en el present, a estar atents i sempre a punt per a quan se'ns cridi a retre comptes de la nostra vida.

Ningú pot escapar d'aquest moment definitiu, però l'astúcia que sovint posem en el nostre comportament per donar crèdit a la imatge que volem oferir ja no servirà; de la mateixa manera, el poder dels diners i els mitjans econòmics amb els quals pretenem comprar tot i tots, ja no poden ser utilitzats. No tindrem amb nosaltres res més que el que hem aconseguit en aquesta vida creient en la seva Paraula: tot i res del que hem viscut o deixat de fer. Amb nosaltres, només portarem el que hem donat.».
-------
(del Papa Francesc abans del rés de l’Àngelus, ahir diumenge 18 de novembre de 2018, a la plaça de Sant Pere del Vaticà).
---------------------------
Santoral d’avui:

-Beats Eliseu Garcia, religiós, i Alexandre Planas, laic. Màrtirs  afusellats a les costes del Garraf el 19 de novembre de 1936.
-Sant Faust o Fost, diaca i màrtir. 
-Sant Crispí, bisbe d’Ècija. 
-Sant Abdies, profeta (s. V aC).
-Santa Matilde de Hackeborn , monja.
-Santa Ermenburga, abadessa.
-Sant Exuperi, màrtir.
-Sant Azes, màrtir.
-Santa Agnès d’Assís, verge.
-Sant Rafael Kalinowski, prevere i màrtir.
---------------------------
Tingueu un bon dilluns!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada