divendres, 3 de febrer del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 4 de febrer de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 4 de febrer de 2023 / Dia Mundial contra el Càncer - Dia Internacional de la Fraternitat Humana

----------

«Un pastor no pot ser un home de negocis, no pot! Siguem pastors i servidors del poble de Déu, no administradors de coses, no homes de negocis, pastors! L'administració del bisbe ha de ser la del pastor: davant del ramat, enmig del ramat, darrere del ramat. Davant del ramat per a indicar el camí; enmig del ramat per a sentir la seva olor i no perdre'l; darrere del ramat per a ajudar als que van més a poc a poc, i també per a deixar al ramat una mica sol i veure on troba pastures. El pastor ha de moure's en aquestes tres direccions».

 

(Viatge Apostòlic del Papa Francesc a la República Democràtica del Congo i a Sudan del Sud -Peregrinació ecumènica de pau a Sudan del Sud - del 31 de gener al 5 de febrer de 2023 / Del discurs del Papa Francesc en la trobada amb els Bisbes - Seu de la Conferència episcopal CENCO a Kinsasa – Divendres, 3 de febrer de 2023). 

----------

Paraula del Senyor:

«Eren com ovelles sense pastor». (Marc 6,34).    

 -----------

Santoral:

-Sant Andreu Corsini, bisbe.

-Sant Raban Maur, bisbe.

-Sant Gilbert, monjo. 

-Santa Joana de Valois, princesa i monja. 

-Sant Josep de Leonessa, prevere. 

-Santa Caterina de Ricci, verge. 

-Sant Joan de Brito, prevere, i beats Rodolf Acquaviva, prevere i companys, Francesc Pacheco, Carles Spínola, preveres i companys, Jaume Berthieu, prevere, i Lleó-Ignasi Magin, prevere i companys, jesuïtes, màrtirs.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada