dijous, 2 de febrer del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 3 de febrer de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 3 de febrer de 2023 / Dia Internacional de l'Advocat – Dia Internacional Sense Canyeta

----------

«Benvolguts sacerdots i diaques, consagrades i consagrats, seminaristes: a través de vostès el Senyor també avui vol ungir al seu poble amb l'oli de la consolació i de l'esperança. I vostès estan cridats a ser eco d'aquesta promesa de Déu; a recordar que Ell ens ha format i a Ell li pertanyem, a animar la senda de la comunitat; i a acompanyar-la en la fe a la trobada d'Aquell que ja camina al costat de nosaltres. Recordem que, si vivim per a "servir-nos" del poble en comptes de "servir" al poble, el sacerdoci i la vida consagrada es tornen estèrils».

 

(Viatge Apostòlic del Papa Francesc a la República Democràtica del Congo i a Sudan del Sud -Peregrinació ecumènica de pau a Sudan del Sud - del 31 de gener al 5 de febrer de 2023 / Del discurs del Papa Francesc en la trobada d'oració amb els bisbes, sacerdots, religiosos i religioses, seminaristes - Catedral de La nostra Senyora del Congo, Kinsasa - Dijous, 2 de febrer de 2023). 

----------

Paraula del Senyor:

«L'anomenada de Jesús s'havia estès pertot arreu, i el rei Herodes en va sentir parlar». (Marc 6,14).   

 -----------

Santoral:

-Sant Blai, bisbe i màrtir.

-Sant Anscari (Òscar), bisbe. 

-Santa Claudina Thévenet, verge. 

-Sant Francesc Blanco i companys, màrtirs. 

-Beat Esteve Bellesini, prevere. 

-Beat Joaquim de Siena, religiós.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada