dimecres, 1 de febrer del 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 2 de febrer de 2023

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 2 de febrer de 2023 / Festa de la Presentació del Senyor (La Candelera) / Dia Mundial dels Aiguamolls - Dia de la Marmota - Dia Mundial de les Eleccions

----------

«La pau estigui amb vostès, diu Jesús avui a cada família, comunitat, grup ètnic, barri i ciutat d'aquest gran país. La pau estigui amb vostès. Deixem que aquestes paraules del nostre Senyor ressonin, en silenci, en els nostres cors. Escoltem-les dirigides a nosaltres i decidim ser testimonis de perdó, protagonistes en la comunitat, persones en missió de pau en el món».

 

(Viatge Apostòlic del Papa Francesc a la República Democràtica del Congo i a Sudan del Sud -Peregrinació ecumènica de pau a Sudan del Sud- del 31 de gener al 5 de febrer de 2023 / De la homilia del Papa Francesc a la Missa celebrada al aeroport Ndolo, Kinsasa – dimecres, 1 de febrer de 2023).

----------

Paraula del Senyor:

«Ara, Senyor, deixa que el teu servent se'n vagi en pau, com li havies promès. Els meus ulls han vist el Salvador, que preparaves per presentar-lo a tots els pobles:  llum que es reveli a les nacions, glòria d'Israel, el teu poble». (Lluc 2,29-32).  

 -----------

Santoral:

-Presentació del Senyor, antigament Purificació de Maria, i popularment la Candelera (pel ritu de la llum). 

-Altres advocacions marianes: Candela (Valls), Candelaria (Tenerife), Ajuda (Barcelona), Calle (Palència), Verge del Blau (Lleida), Verge de la Llum (claustre de la catedral de Barcelona).

-Sant Corneli, bisbe.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada