divendres, 4 de novembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 5 de novembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 5 de novembre de 2022 / Dia Mundial de Conscienciació sobre els Tsunamis - Dia Internacional del Pallasso - Dia Mundial de l'Idioma Romaní - Dia Internacional de les Persones Cuidadores

----------

«El Creador ens convida a actuar, especialment en favor de tantes de les seves criatures que encara no troben suficient espai en les agendes dels poderosos: pobres, nens per néixer, ancians, malalts, migrants. Si nosaltres, que creem en el Déu de la misericòrdia, no escoltem els indigents i no donem veu a qui no la té, qui ho farà? Estiguem de la seva part, esforcem-nos per socórrer a l'home ferit i provat; obrant d'aquesta manera, atraurem la benedicció de l'Altíssim sobre el món».

 

(Viatge Apostòlic del Papa Francesc al Regne de Barèin: Del seu discurs en la clausura del Fòrum per al diàleg Orient i Occident per la Convivència Humana - Plaça Al-Fida' del complex del "Sakhir Royal Palace" de Awali - Divendres, 4 de novembre de 2022).

----------

Paraula del Senyor:

«Qui mereix la confiança en una cosa molt petita, també la mereix en una de gran». (Lluc 16,10). 

----------                     

Santoral:

-Sant Zacaries i Santa Elisabet (o Isabel), pares de Joan Baptista.

-Sant Magne, bisbe.

-Santa Bertil·la, abadessa.

-Santa Àngela de la Creu, verge. 

-Beata Maria Ràfols i Bruna, religiosa.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada