dilluns, 28 de novembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 29 de novembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimarts, 29 de novembre de 2022 / Dia Internacional de Solidaritat amb el Poble Palestí - Dia Internacional del Jaguar - Dia per a Donar - Dia Internacional de les Defensores de Drets Humans - Dia Mundial de l'Ós Formiguer

----------

«En l'Evangeli de la Litúrgia d'avui escoltem una bella promesa que ens introdueix en el Temps d'Advent: Vindrà el vostre Senyor. Aquest és el fonament de la nostra esperança, és el que ens sosté fins i tot en els moments més difícils i dolorosos de la nostra vida: Déu ve. Déu és a prop i ve. No ho oblidem mai! El Senyor ve sempre, el Senyor ens visita, el Senyor es fa pròxim, i tornarà al final dels temps per a acollir-nos en la seva abraçada. Davant aquesta paraula, ens preguntem: com ve el Senyor? I com ho reconeixem i acollim?».

 

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 27 de novembre de 2022 – Plaça de Sant Pere del Vaticà). 

----------

Paraula del Senyor:

«T'enalteixo, Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè has revelat als senzills tot això que has amagat als savis i entesos». (Lluc 10,21).

----------         

Santoral:

-Sant Sadurní, Serni o Cerní, bisbe i màrtir.

-Sant Demetri, màrtir.

-Santa Il.luminada, verge.

----------

Tingueu un bon dimarts!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada