diumenge, 13 de novembre del 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 14 de novembre de 2022

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dilluns, 14 de novembre de 2022 / Dia Mundial de la Diabetis - Dia Internacional Contra el Trànsit Il·lícit de Béns Culturals - Dia Mundial dels Orfes - Dia Internacional dels Venedors Ambulants

----------

«Demà es compleix el primer aniversari del llançament de la Plataforma d'Acció Laudato si', que promou la conversió ecològica i estils de vida coherents amb ella. Vull donar les gràcies a tots els que s'han sumat a aquesta iniciativa: hi ha uns sis mil participants, entre persones, famílies, associacions, empreses, institucions religioses, culturals i sanitàries. Aquest és un excel·lent començament d'un procés de set anys dirigit a respondre al clam de la terra i al crit dels pobres. Animo que aquesta missió, crucial per al futur de la humanitat, fomenti en tots un compromís concret per a la cura de la creació».

 

(Del Papa Francesc, després de la pregària de l’Àngelus – Diumenge, 13 de novembre de 2022 - Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús, Fill de David, tingues pietat de mi!». (Lluc 18,38). 

 ----------        

Santoral:

-Sant Gregori Palamàs, ermità i bisbe.

-Sant Llorenç O’Toole, bisbe.

-Sant Serapi, primer màrtir mercedari.

-Sant Josep Pignatelli, prevere jesuïta.

-Santa Veneranda, verge.

----------

Tingueu un bon dilluns!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada