dimarts, 7 de setembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 8 de setembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 8 de setembre de 2021 – NAIXEMENT DE LA BENAURADA VERGE MARIA / Dia Internacional de l'Alfabetització - Dia Internacional del Periodista - Dia Mundial de la Fibrosi Quística - Dia Mundial de la Fisioteràpia – Dia del Cooperant

----------

«Correm el risc de tornar-nos impermeables a tot i de no donar cabuda als qui necessiten ser escoltats: penso en els fills, en els joves, en els ancians, en molts que no necessiten tantes paraules i sermons, sinó ser escoltats. Preguntem-nos: com va la meva escolta? Em deixo tocar per la vida de les persones, sé dedicar temps als que estan prop meu per escoltar-los?».

           

(Del Papa Francesc, abans de la pregària de l’Àngelus - Diumenge 5 de setembre de 2021 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«La verge concebrà i tindrà un fill, i li posaran el nom d'Emmanuel , que vol dir “Déu amb nosaltres”». (Mateu 1,23).  

----------

Santoral:

-El Naixement de la  Benaurada Verge Maria, festa amb nombroses advocacions: Àfrica, Canòlic, Caridad, Cisa, Cobre, Covadonga, Del Puig, Gleva, Gràcia, Guadalupe, Meritxell, Mont, Núria, Puigcerver, Queralt, Tura, Valldeflors, Victòria... (marededéus trobades) i d’altres.

-Sant Adrià, soldat màrtir.

-Sant Sergi I, papa.

-Santa Adela, religiosa.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada