dijous, 23 de setembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 24 de setembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Divendres, 24 de setembre de 2021 / Dia Internacional d'Investigació contra el Càncer - Dia Mundial del Càncer de Tiroides - Dia Mundial del Goril·la - Dia Marítim Mundial

----------

«L'agraïment per les nostres arrels cristianes va estar acompanyat de l'exemple dels sants Ciril i Metodi, i altres testimonis de la fe, que són un model per a imitar en la nostra missió evangelitzadora. A més, durant aquest viatge he vist esperança en els rostres de tants joves i de tantes famílies; en la mirada de molts consagrats que es comprometen en favor dels més necessitats; i en les trobades amb els germans d'altres confessions cristianes i d'altres religions. Aquest és el camí de la fraternitat, construir junts el futur amb esperança».

 

(Del Papa Francesc a l’Audiència General del dimecres 22 de setembre de 2021, reflexionant sobre el seu viatge a Budapest i Eslovàquia - Aula Pau VI del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«Jesús afegí: Cal que el Fill de l'home pateixi molt. Els notables, els grans sacerdots i els mestres de la Llei l'han de rebutjar, ha de ser mort i ha de ressuscitar el tercer dia». (Lluc 9,22). 

----------

Santoral:

-Mare de Déu de la Mercè, patrona de Barcelona (ciutat, arxidiòcesi i província eclesiàstica). 

-Sant Gerard o Grau, bisbe.

-Sant Pacífic, prevere franciscà.

-Beat Marc Criado, prevere trinitari.

----------

Tingueu un bon divendres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada