divendres, 10 de setembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 11 de setembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 11 de setembre de 2021 / DIADA NACIONAL DE CATALUNYA / Dia Mundial dels Primers Auxilis - Patriot Day o Dia dels Patriotes (EUA) 

----------

«Resar, com tot veritable diàleg, és també saber romandre en silenci - en els diàlegs hi ha moments de silenci -, en silenci al costat de Jesús. I quan nosaltres anem a missa, potser arribem cinc minuts abans i comencem a parlar amb aquest que està al nostre costat. Però no és el moment de parlar: és el moment del silenci per a preparar-nos al diàleg. És el moment de recollir-se en el cor per a preparar-se a la trobada amb Jesús. El silenci és molt important!».

 

6.- (De les catequesis del Papa Francesc sobre l’Eucaristia: “La Missa, Cor de l’Església” – Audiència general del 15 de novembre de 2017 – Plaça de Sant Pere del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«L'home bo, del bon tresor del seu cor, en treu la bondat, i l'home dolent, del seu tresor dolent, en treu el mal. Perquè del que sobreïx del cor, en parla la boca». (Lluc 6,45). 

----------

Santoral:

-Beat Bonaventura Gran, religiós franciscà. 

-Sant Protus i Sant Jacint, germans màrtirs.  

-Santa Teodora Alexandrina, penitent.

----------

Tingueu un bon dissabte gaudint de la Diada Nacional de Catalunya!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada