divendres, 17 de setembre del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 18 de setembre de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dissabte, 18 de setembre de 2021 / Dia Internacional de la Igualtat Salarial - Dia Mundial de la Síndrome de Pitt-Hopkins - Dia Internacional del Panda Vermell - Dia Mundial del Donant de Medul·la Òssia i Sang de Cordó Umbilical - Dia Mundial de la Quiropràxia - Dia Mundial de les Platges - Dia Mundial de la Neteja - Dia Mundial de l'Ètica Mèdica - Dia Mundial del Bambú - Dia Mundial del Control de la Qualitat de l'Aigua

----------

«El matrimoni és un sagrament. L'Església no té el poder de canviar els sagraments tal com els va instituir el Senyor. El matrimoni és el matrimoni, i com a sagrament és clar. El matrimoni com a sagrament és home-dona.».

 

(Del Papa Francesc en la conferència de premsa durant el vol de tornada de la seva visita a Budapest i Eslovàquia – Dimecres 15 de setembre de 2021).  

----------

Paraula del Senyor:

«La llavor és la paraula de Déu...La llavor que cau en terra bona són els qui escolten la paraula amb un cor bo i generós, la retenen i amb perseverança arriben a donar fruit». (Lluc 8,11.15).  

----------

Santoral:

-Sant Josep de Cupertino, prevere franciscà conventual. 

-Sant Ferriol, màrtir.

-Santa Sofia, màrtir.

-Santa Irene, màrtir.

-Beat Josep Kut, prevere i màrtir.

----------

Tingueu un bon dissabte!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada