dimarts, 30 de març del 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 31 de març de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dimecres, 31 de març de 2021 / DIMECRES SANT - Dia Mundial de la Prevenció del Càncer de Còlon - Dia Mundial de les Lipodistròfies

----------

«Avui hi ha molts que admiren a Jesús, perquè va parlar bé, perquè va estimar i va perdonar, perquè el seu exemple va canviar la història... i tantes coses més. Ho admiren, però les seves vides no canvien. Perquè admirar a Jesús no és suficient. És necessari seguir el seu camí, deixar-se qüestionar per Ell, passar de l'admiració a la sorpresa. Demanem la gràcia de l'estupor. La vida cristiana, sense sorpresa, és monòtona. Com es pot testimoniar l'alegria d'haver trobat a Jesús, si no ens deixem sorprendre cada dia pel seu amor admirable, que ens perdona i ens fa començar de nou?».

 

(De l’homilia del Papa Francesc en la Missa del Diumenge de Rams - Basílica de Sant Pere del Vaticà - Altar de la Càtedra - 28 de març de 2021). 

----------

Paraula del Senyor:

«El Fill de l'home se'n va, tal com l'Escriptura ha dit d'ell, però ai de l'home que el traeix! Més li valdria no haver nascut». (Mateu 26,24).

 ---------

Santoral:

-Beata Natàlia Tulasiewicz, màrtir.

-Sant Benjamí, diaca i màrtir. 

-Sant Amós, profeta.

-Santa Balbina, verge i màrtir.

-Beat Amadeu, duc de Savoia.

----------

Tingueu un bon dimecres!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada