dissabte, 27 de març de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 28 de març de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge, 28 de març de 2021 / DIUMENGE DE RAMS EN LA PASSIÓ DEL SENYOR

----------

«El drama que estem travessant en aquest temps ens obliga a prendre de debò el que compta, a no perdre'ns en coses insignificants, a redescobrir que la vida no serveix, si no se serveix. Perquè la vida es mesura des de l'amor. D'aquesta manera, a casa, en aquests dies sants posem-nos davant el Crucificat, que és la mesura de l'amor que Déu ens té. I, davant Déu que ens serveix fins a donar la vida, demanem, mirant al Crucificat, la gràcia de viure per a servir. Procurem contactar amb el que sofreix, el que està sol i necessitat. No pensem tant en el que ens falta, sinó en el bé que podem fer».

 

(De la homilia del Papa Francesc en la Missa del Diumenge de Rams de l’any 2020 - Basílica de Sant Pere del Vaticà - 5 d’abril de 2020). 

----------

Paraula del Senyor:

«Quan faltaven dos dies per a la festa de Pasqua i dels Àzims, els grans sacerdots i els mestres de la Llei buscaven la manera d'apoderar-se amb astúcia de Jesús i matar-lo». (Marc 14,1). : 

-----------

Santoral:

-Beat Dedë Maçaj, màrtir.

-Sant Gontrà o Guntram, rei. 

-Sant Sixt III, papa. 

-Sant Doroteu, abat.

------------

Calendari litúrgic:

Setmana Santa   

---

Litúrgia de les Hores:

De la fèria - Setmana II del Salteri.

-----------

Bon diumenge,

BON DIA del SENYOR!

🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada