dimecres, 24 de març de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 25 de març de 2021

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Dijous, 25 de març de 2021 / Dia Internacional de Record de les Víctimes de l'Esclavitud i el Tràfic Transatlàntic d'Esclaus. - Dia Internacional de Solidaritat amb el Personal Detingut i Desaparegut

----------

«En la catequesi d'avui reflexionem sobre l'oració amb Maria. Estem en vespres de la festa de l'Anunciació i això ja ens indica que la via mestra de l'oració cristiana és la humanitat de Jesús. No podríem entrar en aquesta intimitat amb Déu si el Verb no s'hagués fet carn i no ens hagués comunicat l'Esperit Sant per a poder cridar a Déu “Pare”».

 

(Del Papa Francesc a l’Audiència General d’ahir dimecres 24 de març de 2021 - Biblioteca del Palau Apostòlic del Vaticà).

----------

Paraula del Senyor:

«L'àngel li digué: No tinguis por, Maria. Déu t'ha concedit la seva gràcia. Tindràs un fill i li posaràs el nom de Jesús». (Lluc 1,30-31). 

---------

Santoral:

-Solemnitat de l’Anunciació del Senyor per l’arcàngel Gabriel a Maria de Natzaret. (Anomenada també Encarnació, i algunes advocacions: Portal, i altres). 

-Santa Dula, esclava i màrtir.

-Sant Ireneu, bisbe.

-Sant Umbert, abat.

----------

Tingueu un bon dijous!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada