dissabte, 7 de setembre del 2019

Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 8 de setembre de 2019


Bon dia amb el Papa Francesc - Paraula del Senyor i Santoral / Diumenge 8 de setembre de 2019 / NAIXEMENT DE LA BENAURADA VERGE MARIA / Dia Internacional de l'Alfabetització - Dia Mundial de la Fibrosi Quística - Dia del Cooperant - Dia Internacional del Periodista - Dia Mundial de la Fisioteràpia
----------
«Tots sabem que hi ha miratges que ens prometen i encanten amb una felicitat aparent, ràpida, fàcil i immediata, però que al final deixen el cor, la mirada i l'ànima a mitjan camí. Aquestes il·lusions que, quan som joves, ens sedueixen amb promeses que ens adormen, ens treuen vitalitat, alegria, ens tornen dependents i tancats en un aparent cercle sense sortida i ple d'amargor. El Senyor és el primer a dir: no, aquest no és el camí. Ell és viu i et vol viu a tu també compartint tots els teus dons i carismes, les teves cerques i competències».

(Del Papa Francesc a la Vigília de Pregària amb els joves al Centre Diocesà de Soamandrakizay de Antananarivo – Madagascar - Dissabte, 7 de setembre del 2019). 
----------
Paraula del Senyor:

«Qui no porta la seva creu i em segueix, no pot ser deixeble meu» (Lluc 14,27).
-----------
Santoral:
-El Naixement de la  Benaurada Verge Maria, festa amb nombroses advocacions: Àfrica, Canòlic, Caridad, Cisa, Cobre, Covadonga, Gleva, Gràcia, Guadalupe, Meritxell, Mont, Núria, Puigcerver, Queralt, Tura, Valldeflors, Victòria... (marededéus trobades) i d’altres.
-Sant Adrià, soldat màrtir.
-Sant Sergi I, papa.
-Santa Adela, religiosa.
----------
Calendari litúrgic:
Setmana XXIII de Durant l’Any.
---
Litúrgia de les Hores:
Setmana III del Salteri.
----------
Bon diumenge,
BON DIA del SENYOR!
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada